Sigara Bagimlilarina 'Elektrikli Çözüm'

Sigara Bagimlilarina 'Elektrikli Çözüm'

Kayseri’de özel bir klinikte hizmet veren Pratisyen Hekim Dr. Selim Engez, biorezonans yöntemi ile sigarayi birakmanin daha kolay oldugunu söyleyerek, “Sigara bagimlilari eger isterlerse 50 dakikada sigarayi birakmak mümkün” dedi.

Hastalar birakmak isterse kolaylikla sigaranin birakilabilecegini söyleyen Pratisyen Hekim Dr. Selim Engez, “Sigara günümüzde çok ciddi bir bagimlilik olusturuyor. Haliyle de birçok saglik sorununun ana etkeni. Bu nedenle de sigara ile mücadele ciddi bir sekilde devam ediyor. Yasalarimiz da bunu ön görüyor. Kapali alanlarda zaten sigara içmek yasak ve bu yönde de hastalarimiz bize sigarayi birakmak için müracaat ediyorlar. Biorezonans-biofrekans yöntemi kullaniyoruz burada. Bu yöntemde kullandigimiz bir cihazimiz var. Bu cihazla tek seansta sigaradan kurtulmak mümkün. Burada en önemli sey de sigarayi birakmak için gelen hastalar veya danisanlarima ilk sordugum soru, ’Sigarayi gerçekten birakmak istiyor musunuz?’ oluyor. Sigara bir bagimlilik maddesi haliyle ve bir bagimlilik var. Can istiyor sürekli, böyle durumlar var ama saglik nedenleri ve ekonomik nedenlerle danisan kurtulmak istiyor. Öncelikle kararli olmak lazim bu tedavide. Yani bu yöntemi kullanirken benim ilk sordugum soru o yüzden kararli olup olmadiklari. ’Tabii ki birakmak istiyorum ama ben basaramiyorum’ diyorsa bu yöntem çok basari sagliyor” dedi.

Engez, 50 dakika koltukta oturarak yüzde 95 basari elde ettiklerini söyleyerek, “Bu cihazimizi kullanmadan önce en son sigarasini hastamiza içiriyoruz. Bu sigaranin izmaritini de cam bir tüpe koyuyor. Bana getirdikten sonra ben de makineye koyup o sigarayi ve danisani tanitiyorum. Bu da kisinin enerjetik durumunu etkileyerek is görüyor. Herhangi bir yan etkisi olmadan burada oturarak hastamiza yöntemi uyguluyoruz. Yani o sigaranin ters frekansini hastaya 50 dakika boyunca vererek, yani sigaranin frekansini invert ederek caninin istememesini sagliyoruz. Sigarayi birakmak isteyen vatandaslarimiza mutlaka klinigimize ugramalarini ve daha ayrintili bilgi almalarini öneriyorum. Kararlilarsa bu koltuga 50 dakika oturuyorlar. Daha sonra da sigarayi hayatlarindan çikariyorlar. Bu konuda yüzde 95 oraninda da bir basarimiz var” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile