Şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen şiir ve komposizyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri veri

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen şiir ve komposizyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini belirten bir yarışma düzenlediklerini belirterek, "Öğrencilerimiz bu gibi anlamı çok büyük cumhuriyetimiz ile ilgili şiir, kompozisyon ve resim dalında birbirinden güzel eserleri ortaya koydular, hepsini kutluyorum. Bu tür yarışmalar geleceğimizin ressamı, şairini ve edebiyatçısının yetişmesine katkı sağlayacaktır." dedi.

Törene Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, Emniyet Amiri Mustafa Yağmur, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile