Siirt Müftüsü Arvas, Vali Çolak'ı Ziyaret Etti

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ve beraberindeki heyet Siirt Valisi Musa Çolak'ı makamında ziyaret etti.

Siirt Valisi Musa Çolak'ı beraberindeki heyet ile makamında ziyaret eden İl Müftüsü Faruk Arvas, günün anlamına binaen gül, Peygamber Efendimiz ve kardeşlik hukukunu anlatan 40 Hadis kartelasını sunarak Kutlu Doğum Haftasında gerçekleştirilen ve planlanan etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Siirt Valisi Musa Çolak, "İlimizde gerçekleştirilecek etkinliklerle; Peygamber efendimizi daha iyi tanımak, anlamak, onun sevgisini canlı tutmak, örnek yaşayışını, özellikle kardeşlik hukukunu anlatma, tümVatandaşlarımız arasında birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha da güçlenmesini ve pekişmesini sağlayacaktır. Siirt'te binlerce yıldan beri farklı dil ve kültürlerin hoşgörü ortamında birlikte yaşamalarının temelinde, hiç şüphesiz Hz. Muhammed'in öğütleri yer almaktadır. Kutlu Doğum Haftasının, aynı coğrafyayı ve aynı değerleri paylaşan insanlarımıza, korku ve düşmanlığı sevgiye, kavgayı barışa, bencilliği fedakarlığa, haksızlığı adalete, kin ve nefreti dehoşgörüye ve merhamete, dönüştürülmesini temenni ederim" dedi.

Vali Çolak, İl Müftülüğünün koordinesinde yapılan Kutlu doğum etkinliklerinde emeği geçen başta il müftüsü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile