Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi'nin Başarısı Sevinçle Karşılandı

Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi'nin Başarısı Sevinçle Karşılandı

Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi öğrencileri Türkiye ve bölge şampiyonalarında başarıdan başarıya koşarken, Siirtliler ve sporcuların okul arkadaşları ile yakınları da büyük sevinç yaşıyor.

Okulun 12. sınıf öğrencisi Ensar Oğuz, 3 - 4 Mart tarihlerinde Almanya’da yapılan Uluslar Arası Almanya Açık Tekvando Turnuvası'nda 1. olarak Türkiye’yi dünya şampiyonasında temsil etmeye hak kazanırken, 12. sınıf öğrencisi Kadir Ünal Judo dalında Türkiye 3. olmuş ve Milli Takıma seçilmişti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Sekin yönetiminde Futsal Takımı, Erzurum'da yapılan Okullar Arası Futsal (Salon Futbolu) Grup Birinciliği Turnuvası'nda şampiyon olarak, Siirt’i okullar arası Futsal Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.

Bu başarıların tesadüfî olmadığını ve düzenli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Okul Müdürü Abdurrahman Cellek gazetecilere yaptığı açıklamada, “Başarılarımız bunlarla sınırlı değildir. Beden Eğitimi Öğretmeni Nasır Çavuşoğlu yönetimindeki kros takımı Gaziantep’te yapılan bölge turnuvasında 3.cü, Antalya'da yapılan Okullar Arası Kros Yarışması'nda Türkiye 10.'su olma başarısını gösterdi." diyerek şöyle devam etti:

"Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Sekin yönetimindeki Hentbol Takımı da Adıyaman’da yapılan bölge turnuvasında 2. olarak, Türkiye yarı finallere katılmaya hak kazandı. Bu başarılar tesadüfî değildir. Disiplinli ve istikrarlı bir çalışmanın ürünüdür. Öğretmeni öğrencisi ve okul aile birliğiyle bütünlük içerisinde çalışıyoruz. Bu başarılımız önümüzdeki dönemlerde de artacak sürecektir.”Cellek, başarılarda emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür ederken öğrencileri de kutladı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile