Siirt'te Muhtarlar Sorun Ve Taleplerini Dile Getirdi

Siirt'te Muhtarlar Sorun Ve Taleplerini Dile Getirdi

Siirt Valisi ve Belediye Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, toplantida bir araya geldigi muhtarlarin sorun ve taleplerini dinledi.

Siirt Belediyesinde gerçeklesen toplantiya; Il Özel Idare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, Siirt merkez, Eruh, Sirvan ve Kurtalan ilçelerine bagli köy muhtarlari katildi.

Toplantida köy muhtarlari, yol, su, kanalizasyon, egitim, saglik gibi müsterek alt yapi hizmetleriyle ilgili sorun ve taleplerini dile getirdi. Muhtarlarin sorun ve taleplerini dinleyerek tek tek not alan Vali Hacibektasoglu, muhtarlarin tüm taleplerinin degerlendirilecegini ve sorunlarin çözümü noktasinda hizmete dönük ihtiyaçlarin aciliyet ve önem derecesine göre giderilecegini belirtti.

Vali Hacibektasoglu, “Hepimizin ortak amaci, isbirligi içerisinde, el ele vererek köylerde yasayan vatandaslarimizin refahini daha da artirmak, vatandaslarimiza en güzel hizmetleri sunmaktir” dedi.

Toplantiya katilan muhtarlar da, kendilerini dinlemesinden, sorun ve taleplerine karsi gösterilen yakin ilgiden dolayi Vali Hacibektasoglu’na tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile