Siirt'te Ögrenciler Millet Kiraathanesi'nde Sinavlara Hazirlaniyor

Siirt'te Ögrenciler Millet Kiraathanesi'nde Sinavlara Hazirlaniyor

Siirt ögrenciler, valilik tarafindan hizmet veren Millet Kiraathanesinde sinavlara hazirlaniyor.

15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda bulunan Millet Kiraathanesi ögrencilere hizmet veriyor. Içerisinde ögrencilerin ve vatandaslarin kitap okuyabilecegi, ögrencilerin ders çalisabilecegi ve okuma alanlarinin yer aldigi Millet Kiraathanesi, yogun ilgi görüyor. Ziyaretçilere ücretsiz internet, çay ve kahve ikramlari da yapiliyor.

Tüm ögrencileri ders çalismak için Millet Kiraathanesine davet eden Millet Kiraathanesi’nden sorumlu memur Cumali Dayanan, ‘’Ders çalismak için her yastan ögrencileri Buradaki hizmetimiz ögrenciler içindir. Ögrencilere bir faydamiz olsun. Ögrenciler saat 08.00’de geliyor. Ögle üzeri kapatmamak üzere saat 17.00’a kadar açiktir. Ögrencilere içecek veriyoruz. Klimasi var, interneti var. Ögrenciler oldukça memnun faydalaniyorlar buradan. Biz de elimizden gelen hizmeti yapiyoruz. Eksiklikleri varsa tamamliyoruz. Cumartesi de saat 10.00’da açiliyor 15.00’te kapaniyor. Tüm Siirtli ögrencilerimizi buraya ders çalismak için davet ediyoruz" dedi.

Millet Kiraathanesindeki imkanlardan faydalanarak KPSS sinavina hazirlanan ögrenci Halil Atabey, "KPSS Ön lisans’a çalismak için çalisma salonu ararken Millet Kiraathanesini gördüm. Dogrusu birçok çalisma salonundan daha temizdir. Benim gözlemledigim kadariyla her aksam kapanista her yeri güzelce temizleyip siliyorlar ve steril ortam olusu ücretsiz içecekler olsun bizi çalismaya sevk ediyor. Ben bir aydir düzenli geliyorum. Bu olusumu gerçekten çok begeniyorum Allah razi olsun. Ögrenciler çalisma salonlari yerine burayi kesinlikle düsünmeliler. TYT çalisanlar, LGS çalisanlar, birçok alanda çalisan ögrenciler var. A’dan Z’ye herkes çalisabilir. Brans denemeleri olsun, lise çagindaki çocuklar olsun herkes için güvenli, temiz bir çalisma alani burasi’’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile