Siirt'te Üretilen Uyku Tulumlari Ve Oyuncaklar Deprem Bölgelerine Gönderiliyor

Siirt'te Üretilen Uyku Tulumlari Ve Oyuncaklar Deprem Bölgelerine Gönderiliyor

Siirt’te Aile Destek Merkezi kursiyerleri, ögretmenleri ve gönüllü anneler, ürettikleri uyku tulumlari ve oyuncaklari deprem bölgesine gönderdi.

Siirt sehir merkezinde aile destek merkezinin açtigi kurslarda egitim gören kadinlar, Kahramanmaras merkezli depremden etkilenen bölgelerde yasayan çocuklar için diktikleri uyku tulumu ve oyuncaklari deprem bölgelerine gönderiyor.

Atölyede deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak ve uyku tulumu ürettiklerini söyleyen aile destek merkezi koordinatörü Nurten Temiz, ögretmen ve gönüllü annelerin çocuklariyla birlikte uyku tulumu ve oyuncak ürettiklerini dile getirdi.

Temiz, “Depremde zarar gören 10 ilimize bizde aile destek merkezinde ögretmen ve ögrencilerimiz ile ürettigimiz uyku tulumlarini ve oyuncaklari deprem bölgesindeki kardeslerimize gönderiyoruz. Deprem bölgelerine tekrardan göndermeye de devam edecegiz” dedi.

Nazan Alhan adli gönüllü ise “Buraya uyku tulumu ve oyuncak üretimi için geldik. Depremden etkilenen çocuklarimizin isinmasi için ve onlari sevindirebilmek için depremden etkilenen vatandaslarimizin hepsine geçmis olsun diyorum. Allah bir daha yasatmasin. Tüm ülkemize geçmis olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile