Siirt`teki Çatışma

Siirt Valiliği`nden yapılan açıklamada, Pervari ilçesinde askerlerle terörist arasında çıkan çatışmada, 1 teğmen ile 2 uzman çavuşun yaralandığı, 1 uzman çavuşun şehit düştüğü açıklandı.

Siirt Valisi Musa Çolak, 21 Ekim 2011 tarihinde Siirt`te bağlı Pervari ilçesi herekol bölgesinde, güvenlik güçlerince yapılan arama ve tarama faaliyetleri sırasında; bölücü terör örgütü mensuplarıyla askerler arasında çatışma çıktığını bildirdi.

Vali Çolak olayla ilgili yaptığı açıklamada; "Yaşanan çatışma sonucunda, 1 teğmen ve 2 uzman çavuş yaralanmış, 1 uzman çavuş ise şehit olmuştur. Yarılılardan 1 teğmen ve 1 uzman çavuş, askeri helikopterle Diyarbakır AskeriHastanesi`ne sevk edilmiş, 1 uzman çavuş ise, hafif yaralanarak Siirt Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alınmıştır" dedi.

Şehit aileye taziyelerini de bildiren vali Musa Çolak, şehit olan güvenlik görevlimize Allah`tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyerek, bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıyı nefretle kınadı. Vali Musa Çolak, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonların geniş kapsamlı sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile