Siirt TSO Başkanı Kuzu Açıklaması

Siirt TSO Başkanı Kuzu, KOSGEB kredi faiz desteğinden yararlanmak isteyen işletmelere KOSGEB veri tabanında kayıt ve kayıt yenileme çağrısı yaptı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (Siirt TSO) Başkanı Güven Kuzu, KOSGEB kredi faiz desteğinden yararlanmak isteyen işletmelere KOSGEB veri tabanında kayıt ve kayıt yenileme çağrısı yaptı.

Kuzu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nca (KOSGEB), kredi ve destek paketlerinin açıklanmasını beklediklerini, desteklerden faydalanmak isteyen üyelerin KOSGEB veri tabanına kayıt ve bilgi güncelleme işlemlerini biran önce tamamlamaları gerektiğini bildirdi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kuzu, Oda üyelerinin KOSGEB desteklerinden faydalanmasının önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"'Kamuoyunda daha çok kredi faiz desteği uygulaması biliniyor. Ancak, KOSGEB’in işletmelerimizin büyümesi için bir çok farklı destek uygulaması var. KOSGEB’in üyelerimize sunduğu tüm desteklerden üyelerimizi haberdar etmek ve yararlandırmak istiyoruz. KOSGEB Siirt İl Müdürlüğümüz ile işbirliğimiz sayesinde üyelerimiz çok hızlı bir şekilde KOSGEB veri tabanına kayıtlarını ve beyannamelerini yeniliyebiliyor.''

Kuzu, KOBİ’lerin, son gün yoğunluğu yaşamaması için KOSGEB veritabanına bir an önce kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini ve veritabanına kayıtlı müşterilerin ise beyannamelerinin güncelliğini kontrol etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile