Siirt TSO Baskani Kuzu, ICC Türkiye Milli Komitesi Genel Kurulu Toplantisina Katildi

Siirt TSO Baskani Kuzu, ICC Türkiye Milli Komitesi Genel Kurulu Toplantisina Katildi

Siirt TSO Yönetim Kurulu Baskani ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, Milletlerarasi Ticaret Odasi (ICC) Türkiye Milli Komitesi Baskani ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu ev sahipliginde, TOBB Sosyal Tesislerinde yapilan ICC Türkiye Milli Komitesi 66. ve 67. Genel Kurulu’na ve ardindan yönetim kurulu toplantisina katildi.

Genel kurul ve yönetim kurulu toplantisini degerlendiren Siirt Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu, son derece yararli geçen toplantinin uzun bir aradan sonra ilk kez fiziki ortamda yapildigini ve yüz yüze yapilan toplantida görüs ve önerilerin degerlendirildigini ifade etti.

Baskan Kuzu, Milletlerarasi Ticaret Odasi’nin (ICC), yüzden fazla ülkede 45 milyon üyesi olan dünyanin en büyük is örgütü oldugunu, TOBB çatisi altindaki ICC Türkiye milli komitesinin yapilan 66 ve 67. genel kurul toplantisi sonrasi çalismalarina hiz verecegini ve yapilan yönetim kurulu toplantisi ile önemli kararlarin alindigini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile