Siirt Valisi Çolak Bitlis Deresinde Kaybolan Göktekin‘in Ailesini Ziyaret Etti

Siirt Valisi Musa Çolak, Bitlis Deresi sularına kapılan Nuhbet Göktekin‘in ailesini ziyaret ederek, üzüntülerini paylaştı.

Vali Yardımcısı Yunus Sezer ve Baykan Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte Ovalı köyüne giden Vali Musa Çolak, Bitlis Deresi‘nde kaybolan Nuhbet Göktekin‘in bulunması için bütün imkanları seferber ettiklerini söyledi. Nuhbet Göktekin‘in ailesiyle görüşen Vali Çolak, "Arama tarama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Gaziantep, Van ve Bingöl‘den uzman ekipler getirdik. Bende yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek, uzmanlarla görüştüm. Dere sularında kaybolan Nuhbet Göktekin‘e mutlaka ulaşacağız.

Ben buraya üzüntülerinizi paylaşmaya geldim" dedi.

Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Çolak, "Kapımız ve gönlümüz her zaman size açıktır. Çok güzel bir coğrafyada hep birlikte yaşıyoruz. Dil ve kültür farklılığımız var. Ancak bunlar bizim zenginliğimiz ve gücümüzdür. Hepimiz Allah‘ın kullarıyız. Devletimiz sizin için vardır. Bütün çalışmalarımız sizlerin yaşam standartlarınızı yükseltmeye yöneliktir. Yeter ki kardeşliğimizden ödün vermeyelim. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirelim" şeklinde konuştu.

Vali Çolak, daha sonra Ziyaret beldesini ziyaret ederek, esnafla görüştü. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Vali Çolak, sorunları çözmek için mutlaka halkın içinde olmak gerektiğini belirterek, vatandaşların dertlerine çözüm arayacaklarını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile