Siirt Valisi Çolak, Devlet Hastanesinde Yatan Hastaları Ziyaret Etti

Siirt Valisi Çolak, Devlet Hastanesinde Yatan Hastaları Ziyaret Etti

Siirt Valisi Musa Çolak, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti. Vali Çolak, "Amacımız; Halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır" dedi.

Siirt Valisi Musa Çolak, Diyarbakır karayolunda trafik kazası geçiren beğendik belde belediye başkanı Gürgün Özdemir ve Şirvan ilçesine yeni atanan ve geçirdiği kaza sonucu yaralanan öğretmen Burcu Coşkun'nun eşi Muhammed Coşkun adlı vatandaşı ve hastanenin çeşitli ünitelerinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Musa Çolak, Siirt Devlet Hastanesi'ne akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ziyarette, hastaların sağlık durumları hakkında, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür,Hastane baştabibi Adem Bozkurt'tan bilgi aldı. Vali Çolak trafik kazasında yaralanan Gürgün Özdemir'e geçmiş olsun dileklerini ileterek, trafik kuralları konusunda tüm sürücülerin daha dikkatli olunması, trafik kurallarına uyulması gerektiğini belirtti. Siirt Devlet Hastanesi'nde bulunan hasta vatandaşlarla da sohbet edip, sıkıntılarını dinleyen Vali Musa Çolak, son yıllarda eğitim ve sağlıkta önemli mesafeler aldıklarını belirterek, il genelinde yapılan ve planlanan sağlık yatırımları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Vali Çolak, 'Modern ve donanımlı hastanelerin kentte kurulması hizmet kalitesini de beraberinde getirdiğini ifade ederek, 2011 yılında Toki tarafından yapımına başlanan 300 yataklı yeni devlet hastanemizin inşaat çalışmaları hızladevam etmekte, bu yıl içinde hastanemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Öte yandan Siirt Ağız ve Dış sağlığı merkezi ile 100 yataklı Kurtalan devlet hastanemiz tamamlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tüm amacımız, vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır 'diye konuştu.

Hastane yönetiminden vatandaşlara hoşgörü ve şefkatle yaklaşmalarını isteyen Vali Çolak, daha sonra üniteleri tek tek ziyaret ederek, hastalarla bir süre sohbet ederek dert ve sıkıntılarını dinledi, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar, Vali Musa Çolak'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, son yıllarda yapılan sağlık yatırımlarından ve verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını ifade etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile