Siirt Valisi Çolak, Kahvede Vatandaşlarla Sohbet Ederek Sorunlarını Dinledi

Siirt Valisi Musa Çolak, Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte, Merkez Güres Caddesi'nde çayhanelerde oturan vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti.

Siirt Valisi Musa Çolak, Siirt Milletvekili Osman Ören ile birlikte, Merkez Güres Caddesi'nde Sarar Mağaza açılışına katılmak üzere çıktığı kent caddelerinde vatandaşlarla görüştü, çayhanelerde oturan vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti. Vatandaşların dert ve sıkıntılarını dinleyen Vali Musa Çolak, "Vatandaşlarımızla birlikte olmak beni mutlu ediyor. Vatandaş ve esnafımızın sorunlarını sıkıntılarını dileklerini birebir öğrenme imkanı sağlayan bu tür ziyaretleri sık sık yapmaya çalışıyorum.Vatandaşımız da bu ziyaretlerde sıkıntılarını yetkililere iletme imkanı bulduğu için mutlu oluyor. O bakımdan vatandaşlarımızla birlikte olmayı önemsiyorum. Devletimizin adaletini, hoşgörüsünü ve sevgisini mutlak suretle vatandaşlarımıza hissettirmek asli görevimizdir" dedi.

Buradan ayrılan Vali Musa Çolak, Siirt İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nde yapılan onarım ve tadilat çalışmalarını denetledi. İl Kültür Turizm Müdür vekili Remzi Uslu ve ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Vali Çolak, "Valiliğimce yapılan girişimler sonucu, uzun süreden beri tadilat görmeyen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasına sağladığımız ödenekle, yeni bir görünüm kazandıracağız, İlimizde sosyal etkinliklerin çoğunun bu arada icra ediyoruz, hizmetlerin daha rahat ve güzel bir ortamda yapılmasıamacıyla yaptığımız tadilat hafta içinde tamamlanacaktır. Ayrıca Türkiye Petrolleri Batman bölge müdürlüğünden sağladığımız asfaltı'da, Kültür merkezi önündeki saha ile Adliyemize kadar olan kısmını da karayolları şubemizin imkanları ile asfaltlıyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile