Siirt Valisi Çolak Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Siirt Valisi Çolak Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Siirt Valisi Musa Çolak, Milletvekili Osman Ören ile Merkez Güres caddesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vali Çolak ile Milletvekili Ören, kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Vali Musa Çolak, "Vatandaşlarımızla olmak beni mutlu ediyor. Vatandaş ve esnafımızın sorunlarını sıkıntılarını dileklerini bire bir öğrenme imkanı sağlayan bu tür ziyaretleri sık sık yapmaya çalışıyorum. Vatandaşımız da bu ziyaretlerde sıkıntılarını yetkililere iletme imkanı bulduğu için mutlu oluyor. O bakımdan Vatandaşlarımızla birlikte olmayı önemsiyorum. Devletimizin adaletini, hoşgörüsünü, ve sevgisini mutlak suretle vatandaşlarımıza hissetirmek asli görevimizdir." dedi.


TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ GÜZEL BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK
Vali Musa Çolak, vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Siirt İl Kültür Turizm Müdürlüğünde yapılan onarım ve tadilat çalışmalarını denetledi.
İl Kültür Turizm Müdür Vekili Remzi Uslu ve ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Vali Musa Çolak, ”Valiliğimce yapılan girişimler sonucu, uzun süreden beri tadilat görmeyen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binasına sağladığımız ödenekle, güzel bir görünüm kazandıracağız." ifadesini kullandı.

Vali Çolak, "İlimizde sosyal etkinliklerin çoğunun burada icra ediyoruz. Hizmetlerin daha rahat ve güzel bir ortamda yapılması amacıyla yaptığımız tadilat hafta içinde tamamlanacaktır. Ayrıca Türkiye Petrolleri Batman bölge müdürlüğünden sağladığımız asfaltı da kültür merkezi önündeki saha ile adliyemize kadar olan kısmını da karayolları şubemizin imkanları ile asfaltlıyoruz.” diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile