Siirt Valisi Tutulmaz, Şehit Dernekleri ve Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla, Siirt Şehit Aileleri Federasyonu, Türkiye Muharip Gaziler Siirt Dernek Başkanlığı ile şehit ailelerini ziyaret etti.

Tutulmaz, Siirt Şehit Aileleri Federasyonu'nu ziyaret ederek, Federasyon Başkanı Lütfi Yiğit'en bilgi aldı. Buradaki şehit ve gazi yakınları ile sohbet eden Tutulmaz, ailelerin sorunlarını dinledi.
Tutulmaz, daha sonra ziyaret ettiği Türkiye Muharip Gaziler Siirt Dernek Başkanlığı'nda gazilerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Halil Bedük'ten dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Tutulmaz, gazilerle bir süre sohbet etti.
- Şehit ailelere ziyaret
Vali Tutulmaz, dernek ziyaretlerinin ardından kent merkezinde oturan şehit aileleri, Şehreban Özbey, Hevlet Garipoğlu, Nasrettin Aksu, Güler Narin ve Lütfiye Kaplan'ı evlerinde ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Şehit çocuklarıyla da yakından ilgilenen Tutulmaz, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alarak, çocuklara çeşitli hediyeler ve birer adet tablet bilgisayar hediye etti.
Tutulmaz, bütçe imkanları dahilinde şehit ailelerine her türlü desteği verileceklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Bu cennet ülkemizde, vatandaşlarımız hür ve huzur içerisinde yaşayabiliyorsa, bunu aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitleri unutmamız mümkün değildir. Şehitlerin çocukları, eşleri, anneleri, babaları da bizim için kutsal birer emanettirler. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."
Ziyaretlerde Tutulmaz'a, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, 3. Komando Tugay Komutanlığı Piyade Yarbay Hüseyin Durşen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Binbaşı Erdal Müniroğlu ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat eşlik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile