Siirt Ziraat Mühendisleri Odası üyeleri, Vali Çolak'ı ziyaret etti

Siirt Ziraat Mühendisleri Odası üyeleri, Siirt Valisi Musa Çolak'ı makamında ziyaret ederek, sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Ziraat Müh

  Siirt Ziraat Mühendisleri Odası üyeleri , Siirt Valisi Musa Çolak ' ı makamında ziyaret ederek , sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi . Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Ergün Demirhan , tarımsal kalkınma için geliştirilecek bütün projelere destek olacaklarını vurguladı .

Siirt ' in tarım ve hayvancılıkla kalkınacağını belirten Vali Musa Çolak , " Lokomotif sektör tarım ve hayvancılıktır . Bu nedenle ilimizin kalkınması için bu iki sektörü geliştireceğiz . Siirt Fıstığı ' nın tescil ve tanıtım çalışmalarını sürdüreceğiz . Öte yandan hayvancılığı teşvik edeceğiz . Vatandaşlarımızın kırsal kalkınma ve GAP Projelerinden yararlanmaları için onları bilgilendirerek , teşvik edeceğiz . " dedi .

Ziraat mühendisleri , Vali Musa Çolak ' a sürpriz yaparak , 27 yıl önce Şanlıurfa ' nın Akçakale ilçesinde kaymakamlığı sırasında tarımsal bir faaliyette çekilmiş fotoğrafını hediye etti .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile