Siirtli Gençler Yetim Çocuklarla Maç Yaptı

Siirt'te, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İsmail Fakirullah Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri futbol turnuvası düzenledi.

Turnuvanın finali öncesinde yurt öğrencileri, kentteki yetim çocukları sevindirmek amacıyla halı sahada maç yaptı.

Yurt müdürü Metin Yardım, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurt öğrencileri arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek ve spor ahlakını geliştirmek için yurt öğrencileriyle kendi aralarında belirledikleri takımlar arasında halı saha futbol turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Turnuvada hem öğrencilerin stres atmalarını hem de sosyal faaliyetlere katılımlarını teşvik ettiklerini kaydeden Yardım, şöyle konuştu:

'Ayrıca gençlerimizin sosyal farkındalıklarını arttırmak amacıyla final maçı öncesinde devlet koruması altındaki yetim çocuklardan oluşturulan minik takımla öğrencilerimiz arasında maç yapılmıştır. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin, toplumun desteğe muhtaç kesimleriyle ilişki kurmaları, bu kesimlerle kaynaşmaları ve kendi aralarında birlik ve beraberliğin sağlanması için bu tür etkinlikler büyük önem taşımaktadır. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize göstermiş oldukları güzel davranışlarından özellikle de yetim çocuklara gösterdikleri güzel ilgiden dolayı yurt idaresi ve bütün toplum adına teşekkür ederiz.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile