Olay, saat 21.00 siralarinda Battalgazi ilçesine bagli Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Emeksiz Caddesi girisinde kot pantolonu satisi yapilan bir is yerinde çalisan Ahmet Ceylaner (27) ile görüsmeye gelen arkadasi Y.B. arasinda henüz bilenmeyen bir nedenle tartisma çikti. Çikan tartisma sonrasi olay yerinde ayrilan Y.B. daha sonra yanina pompali tüfek alarak geldigi is yerinde Ahmet Ceylaner’e ates açti. Açilan ates sonucu sahis, agir yaralandi.
Ihbar üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, yarali Ahmet Ceylaner Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan sahis yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.
Olayla ilgili baslatilan tahkikat sürüyor.
Silahla Vurulan Genç Öldü
Malatya’da tartistigi arkadasi tarafindan silahla karin bölgesinden vurulan 27 yasindaki genç kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.



















