Silahlı Saldırgan Parkta Yakalandı

İzmir‘de, eğlenmeye gittiği bir barda çıkan kavgada bir kişiyi tabancayla vurup yaraladığı belirlenen şahıs, polisin takip ettiği sevgilisiyle parkta buluşunca kıskıvrak yakalandı.

İddiaya göre 44 yaşındaki Orhan T., 15 Mayıs, saat 04.30 sıralarında, arkadaşlarıyla Alsancak 1456 Sokak‘ta bir bara girdiği sırada kapıdaki güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Bardan çıkan kişilerin de katılmasıyla otoparka taşınan kavga sırasında Orhan T. kasığına, yanağına ve sol dizine isabet eden 4 kurşunla yaralanırken, arkadaşı Yusuf K. ise tartaklandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Orhan T. tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçmaya çalışan E.B. ile arkadaşı A.Ö. ise polis

tarafından Bornova ilçesinde yakalandı. Polis, Orhan T.‘yi, E.B.‘nin adamlarından olduğu ileri sürülen Ö.Ö.‘nün (39) yaraladığını belirledi. Arama çalışmalarında izine ulaşılamayan Ö.Ö., takibe alınan sevgilisiyle Aydın‘ın Söke ilçesinde bir parkta buluşunca yakalandı. Gözaltına alınan Ö.Ö.‘nün, Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin karıştığı Uşak Cezaevi olayları nedeniyle mahkemece arandığı da ortaya çıktı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile