Silahlı Saldırganlar Havuzlu Villada Yakalandı

Silahlı Saldırganlar Havuzlu Villada Yakalandı

İzmir‘in Bayraklı ilçesinde, üç ay önce akaryakıt istasyonuna silahlı saldırıda bulunarak emekli bir polis memurunu öldürdükleri, 2 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla aranan iki şüpheli yakalandı.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıların yerlerinin tespit edilememesi için yakınlarıyla irtibatlarını kestikleri, sahte kimlik kullandıkları, sürekli cep telefonu, sim kart ve otomobil değiştirdiklerini belirledi. Ekipler, uzun süren takibin ardından Ö.O‘nun kız arkadaşıyla irtibat kurmasının ardından zanlıların yerini belirledi. İzmir polisi tarafından takibe alınan kadın, dün İzmir‘den Sakarya Karasu‘daki havuzlu lüks bir villaya gitti. Polis, villada Ö.O. ile İ.B‘nin

kaldığını belirleyince operasyon başlattı. İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz‘ın telefonla sürekli bilgi alıp yönlendirdiği operasyonda, İzmir ve Sakarya polisi eve baskın düzenledi. Silah çekerek polise direnmeye çalışan zanlılar etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Evde, olayda kullanıldığı tahmin edilen tabanca, bir miktar esrar, sahte sürücü belgeleri ele geçirildi. Gözaltına alınan iki zanlının, Sakarya‘da adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile