Silahlı Saldırıya Uğrayan Hopa Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu

Silahlı Saldırıya Uğrayan Hopa Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu

Artvin’in Hopa ilçesi Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, geçen hafta makamında uğradığı silahlı saldırı sonrasında tedavi gördüğü Rize’deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açıklamalarda bulundu.

Kasımoğlu’na makamında silahlı saldırıda bulunan T.A.’nın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından olayın sır perdesi aralanmaya çalışılıyor.

Silahlı saldırıda sol ayağına iki kurşun isabet eden Hopa Belediye Başkanı CHP'li Turan Kasımoğlu, “İlçenin belediye başkanıyım, başıma gelen olaylardan sonra devletin bana karşı duruşu kuşku doğuruyor. Ben devletin arazisi için bu kurşunu yedim, kimsenin sahsı işi için değil?” dedi.

Başkan Turan Kasımoğlu, olayın nasıl olduğunu da şöyle anlattı: “Şahıs, benden balıkçı barınağı yerinde işyeri açmak için yer istedi ben de arazinin hazinenin yeri olduğunu söyledim. Gerekli yazıların yazıldıktan sonra ihaleye çıkarılacağını anlatmaya çalıştım ancak şahıs ısrarla benden arazinin tamamını istedi. Biz de bu talebinin mümkün olmayacağını söyledik. Konuyu ayrıntılı bir şekilde izah ettikten sonra şahsın bir anda kapıyı vurup dışarı çıktığını ve saniyeler sonrası tekrar içeri daldığını ve elindeki silahla sağa sola 4 el ateş ettiğini ve ayağıma iki kurşun isabet ettiğini gördüm.” Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Kasımoğlu, Artvin halkına ve yakınlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile