Sile Belediyesi'nden Karla Tam Kadro Mücadele

Sile Belediyesi'nden Karla Tam Kadro Mücadele

Istanbul’da 4 gündür araliklarla etkili olan kar yagisi, aksam saatlerinde siddetini artirirken, bazi bölgelerde sabah saatlerinde de etkisini devam ettiriyor. Sile Belediyesi de vatandaslarin rahati ve güvenligi için, ekipleriyle kar nöbetini sürdürerek; tuzlama, kar temizleme ve asevi hizmetlerine araliksiz bir sekilde devam ediyor.

Sile Belediye Baskani Ilhan Ocakli, Sile Belediyesi’nin karla mücadele çalismalarina iliskin yaptigi açiklamada, “Istanbul’da ve Sile’de kar yagisi beklentisinin olusmasiyla birlikte, ilçe merkezinde ve 62 mahallede gerekli tüm önlemleri aldik ve görevlendirmeleri yaptik. Olumsuzluklarin yasanabilecegi bölgelere müdahale için hazir bekliyoruz. Komsularimizin rahati ve güvenligi için 24 saat görev basindayiz. Ekiplerimiz ilçemizin her noktasinda canla basla çalisiyor” dedi.



Baskan Ocakli saha ekipleriyle bir araya geldi

4 gündür devam eden kar mesaisinde görev yapan saha personelini ziyaret eden Sile Belediye Baskani Ilhan Ocakli, ekiplere kolaylik diledi.

Sile Belediyesi tüm birimleriyle görev basinda

Sile Belediyesi; Sile genelinde toplamda 257 personel ile 48 görevli araçla, kar yagisina karsi gerçeklestirdigi çalismalar kapsaminda 250 ton tuzlama yapti. Beyaz Masa, sosyal medya ve diger iletisim kanallarindan gelen talepler dogrultusunda küreme ve tuzlama çalismalarini sürdüren Sile Belediyesi ekipleri 4 günlük yogun kar mesaisini basariyla tamamladi. Sile Belediyesi Asevi de ihtiyaç sahibi Sileli vatandaslara ulasarak günlük hazirlanan sicak yemekleri mahalle mahalle ziyaret ederek adreslerine ulastirdi.

Patili dostlar da koruma altinda

Sile Belediyesi’nin karla mücadelede Sileli komsularina sundugu hizmetlere, patili dostlar da dahil. Sile Belediyesi’ne bagli Veteriner Hizmetleri Müdürlügü ekipleri, olumsuz hava kosullarinda dört ayakli, sevimli dostlari da ihmal etmeyerek, mama ihtiyaçlarini karsiliyor ve tibbi bakimlarini üstleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile