Sile'de Denizde Kaybolan 2 Kisiyi Arama Çalismalari Sürüyor

Sile'de Denizde Kaybolan 2 Kisiyi Arama Çalismalari Sürüyor

Sile’de yüzmek için girdikleri denizde kaybolan 2 kisiyi arama kurtarma çalismalari sürüyor.

Sile Ayazma plaji ve Kizilcaköy plajinda dün sabah denize giren 5 kisi dalgalara kapilarak gözden kaybolmustu. 2 kisinin cansiz bedenine ulasilirken, 1 kisi ise sag salim kurtarilmisti. Denizde kaybolan Bedirhan Menge ve Ömer Hadi Can’i arama kurtarma çalismalari sürüyor. Su alti arama ekipleri, sahil güvenlik ve deniz polisleri arama çalismalarina devam ederken, sahil güvenlik helikopteri de çalismalara havadan destek veriyor. Cankurtaranlar jet skilerle arama çalismalarini sürdürürken, zabita ve polis ekipleri de sahilde bulunan vatandaslara denize girmemeleri konusunda uyarilarda bulunuyor.

Sile Kaymakamligi tarafindan yapilan yazili açiklamada, “22.07.2021 günü sabah saatlerinde ilçemiz Ayazma ve Kizilcaköy plajlarinda denize giren ve kayip olan 3 vatandasimiz için görevlilerimiz tarafindan devam eden arama kurtarma çalismalari neticesinde 23.07.2021 tarihinde sabah 07.15’de Kizilcaköy plajinda denize girerek yogun dalga ve akinti nedeniyle kayip olan A.A. isimli vatandasimizin maalesef cansiz bedenine ulasilmistir” denildi.

Açiklamada, “Halihazirda Ayazma plajindan denize girerek yogun dalga ve akinti nedeniyle kayip olan 2 vatandasimiz için arama ve kurtarma çalismalari tüm unsurlarimiz tarafindan kesintisiz devam etmektedir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile