Silifke Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2011 Bütçesi 5 Milyon 350 Bin Tl

Silifke Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2011 Bütçesi 5 Milyon 350 Bin Tl

Silifke Köylere Hizmet Götürme Birliği 2010 yılı 2. olağan meclis toplantısını Kaymakam Fatih Damatlar başkanlığında yaptı. Birliğin 2011 yılı gelir bütçesi 5 milyon 350 bin TL olarak belirlendi.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlanan toplantıda İlçemiz Kaymakamı Fatih Damatlar birliğin 2010 yılında yaptığı işler konusunda bilgi verdi. Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin şeffaf ihaleler yaparak köylere hizmetleri götürdüğünü belirten Damatlar yaptığı konuşmasında, "Ödenekler köylerimizin amaç ve hizmetlerine eşit bir şekilde kullanılmaktadır. Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yanı sıra iş adamlarımızın da destekleri ile köy okullarımızı inter aktif tahta (Akıllı tahta) ile donatıldı. Artık köy okullarındaki öğrencilerimiz teknolojiyi kullanmaktadırlar. Yapılan hizmetlerin ulaşımı için basın huzurunda ve kayıt altına alınarak şeffaf ihaleler yapılmaktadır. Köylere Hizmet Götürme Birliği bütün kamu kurumları ile iş birliği içerisindedir. Hizmet yaptığımız süre içerisinde birliğimizin hiçbir eksik durumuna rastlanmamıştır. Hizmetlerimizi arttırabilmek için elimizdeki tüm kaynakları kullanmaktayız. Önümüzdeki süreç içerisinde daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Çalışmalarından dolayı köy muhtarlarına, İl Genel Meclis Üyelerimize ve birlik çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantıda gündeminde 2011 yılı yatırım plan ve çalışma programının görüşüldü. Birliğin 2009 yılı kesin hesapları görüşüldü. Birliğin 2011 yılı gelir bütçesi 5 milyon 350 bin TL olarak belirlenip karara bağlandı. Toplantı dilek ve temenniler bölümü ile son buldu.
Kaymakam Fatih Damatlar başkanlığında yapılan toplantıya Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, İl Genel Meclis Üyesi Ali Tokmar, Çağatay Akyürek, Mustafa Göktaş ve Yahya Yılmaz ile köy muhtarları katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile