Silopi Atatürk Lisesi'nde Mezuniyet Gecesi

Şırnak'ın Silopi Atatürk Lisesi yönetimi tarafından son sınıf öğrencilerine ilk kez yemekli mezuniyet gecesi düzenlendi.

Yoğun ilginin sağlandığı gecede öğrenciler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Gecede mezun olan 157 öğrenci belgelerini öğretmenlerinin ellerinden aldı. Grand Otel'de düzenlenen mezuniyet programına Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu, Mal Müdürü Talip Çevik, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ahmet Bilen, Milli Eğitim Şube Müdürleri Battal Açıkgöz ile Sait Uysal, Atatürk Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Bilen, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Gecede bir konuşma yapan Silopi Atatürk Lisesi Müdürü Vehbi Özdemir, yeni açılan Atatürk Lisesi'nin ilk mezunlarını verdiğini belirterek, "Bu sene 157 öğrencimizi mezun ediyoruz. Gönlümüz ve yüreğimiz her zaman sizinle ve başarılarınızla birlikte olacaktır. Çünkü sizler geleceğimizin ışığısınız. Hep aydınlık kalıp, hep aydınlatın bizleri. Sevgili gençler; bugüne gelmenizde emeği olan başta aileniz olmak üzere tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Sizlerin yepyeni başlangıçlara
sevgiyle, umutla yürümeniz ve ideallerinizin gerçeğe dönüşmesi dileklerimle" dedi.
Gecede Atatürk Lisesi'ne emeği ve katkıları geçen kurum müdürlerine ve öğrenci velilerine idare tarafından plaket verildi. Öğrenciler ayrılık saatinin yaklaşmasıyla birlikte eğitimlerinin temelinden bugüne kadar verdikleri emekleri için öğretmenlerine teşekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile