Silvan'da Barış, Kardeşlik Ve Dayanışma Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Eğitim-Sen tarafından düzenlenen Geleneksel 5. Halı Saha Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Çardak Köy İlköğretim Okulu oldu.

15 gün önce Eğitim-Sen'in başlattığı turnuvaya 24 takımın katıldı. Çardak Köy İlköğretim Okulu İle Silvan Lisesi arasında oynanan final maçında Çardak İlköğretim Okulu, Silvan Lisesi'ni 6-1 yenerek şampiyon olurken, Silvan Lisesi ikinci, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı 100. Yıl İlköğretim Okulu seçilirken, en centilmen oyuncu olarak ise İmam Hatip Lisesi öğretmeni Güven Kırımızı'ya elma plaketleri verildi. Şampiyon Çardak İlköğretim Okulu takımına kupasını
İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa verdi. Silvan Lisesi'nin ikincilik kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ok verdi. Ziya Gökalp İlköğretim Okulu takımına ise üçüncülük kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Raşit Ada, en centilmen takım olan 100. Yıl İlköğretim Okul takımına Eğitim-Sen Şube Temsilcisi Kasım Budakçı plaket verdi. En centilmen futbolcu plaketini Güven Kırımızı'ya Anadolu Öğretmen Lisesi beden eğitimi öğretmeni Fırat Akdeniz verdi.
Şahan spor tesislerinde yapılan turnuvada şampiyonluk kutlaması davul-zurna eşliğinde yapılırken, futbolcular şampiyonluğu halay çekerek kutladı. Eğitim-Sen yöneticileri gelenek haline gelen barış, kardeşlik ve dayanışma halı saha turnuvasının önümüzdeki yıl daha geniş kapsamlı olacağını belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile