Simav AK Parti Heyeti'nden Bakan Binali Yıldırım'a Ziyaret

Simav AK Parti Heyeti'nden Bakan Binali Yıldırım'a Ziyaret

Kütahya Simav AK Parti heyeti ve komşu illerin temsilcileri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a makamında ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı ziyarette Bakan Binali Yıldırım 'a ilçenin Kütahya, Uşak, Bursa, Balıkesir ve İzmir 'e ulaşımını sağlayan yol sorunlarını bir dosya halinde sunduklarını bildirdi.

Ziyarette Bakan Yıldırım 'a Simav 'ın ulaşım alanında yıllardır çektiği sıkıntıları detayları ile uzun uzun anlatma fırsatı bulduklarını dile getiren Yağcı, “Ankara 'dan müjdeli haberler döndük. Sayın Bakanımız yol sorunumuza mutlak surette çözüm konusunda bizlere söz verdi. Simav 'ın yol konusunda çektiği sıkıntıların sona erdirilmesi için toplantıda hazır bulunan Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan ve diğer bürokratlara talimatlar verdi. Kendisi de sorunun takipçisi olacağını bildirdi. Ayrıca Simav 'a davetimizi de kabul etti. En kısa sürede kendisini Simav 'da ağırlamaktan büyük bir onur duyacağız” dedi.

Simav heyeti tarafından Bakan Binali Yıldırım 'a günün anısına kök boya Simav antik halı, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan 'a da el işlemeli fincan takımı hediye edildiği bildirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile