Simav Akbaldır Stadyumunun Zemini Sentetik Çim Oluyor

Simav Akbaldır Stadyumunun Zemini Sentetik Çim Oluyor

Kütahya'nın Simav AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, 23 amatör kulübün yanı sıra okulların futbol takımlarının da yararlandığı Akbaldır Stadyumunun zemininin sentetik çim ile kaplanacağını bildirdi.

Sentetik çim çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağını ifade eden Yağcı, Akbaldır Stadyumunun zemininin futbol oynamaya müsait olmayan zemininin estetik çim yapılması talebinin kulüp yöneticilerinden geldiğini ve bu talebi İl Özel İdaresinden sağladıkları kaynak sayesinde baştan aşağı yenilemekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Yağcı, "350 bin liranın üzerinde bir maliyetle gerçekleşmesi beklenen sentetik çim çalışmalarında emeği geçen milletvekilimiz Sayın İsmail Hakkı Biçer başta olmak üzere Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, İl Genel Meclisi başkan ve üyelerine, Gençlik ve Spor Kütahya İl Müdürü Sadık Ölçen'e teşekkür ediyorum" dedi.
Sentetik çim çalışmalarında Akbaldır Stadındaki hafriyat çalışmalarını belediyenin üstlendiğini vurgulayan Yağcı, bu hususta Belediye Başkanı Kasım Karahan'a da teşekkür ediyoruz. Sentetik çim çalışmalarının tamamlanmasının ardından sporcular açısından kabusa dönüşen Akbaldır stadında bundan böyle kış aylarında da spor etkinliklerinin daha güzel bir zeminde yapılabileceğini kaydetti.
Yağcı çalışmalar öncesi Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer ve İl Genel Meclisinin Simavlı üyeleriyle birlikte Akbaldır Stadında incelemelerde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile