Simav Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Mezuniyet Töreni

Simav Anadolu Öğretmen Lisesi'nde Mezuniyet Töreni

Kütahya Simav Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun 111 öğrenci için Belediye Düğün Salonunda düzenlenen mezuniyet töreni duygusal sahnelerin yaşanmasına neden oldu

Kütahya Simav Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun 111 öğrenci için Belediye Düğün Salonunda düzenlenen mezuniyet töreni duygusal sahnelerin yaşanmasına neden oldu. Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı törende öğrenciler mezun olmanın sevincini Simav'dan ayrılmanın hüznünü aynı anda yaşadı. Öğrenci velileri de gözyaşlarını tutamadı.
Okul Müdürü Ahmet Kızılarslan "Öğrencilerimiz 4 yıl boyunca bizlerle birlikte oldu ve şimdi veda zamanı geldi. Biz öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki değerlerle besledik. Onlara doğruyu, yanlışı; iyiyi kötüyü öğretebildiğimize inanıyorum. Öğrencilerimizi bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışıp, ülkemize faydalı birer birey olarak yetiştirdiğimize yürekten inanıyorum" dedi. Ayrıca öğrencilere seslenen Kızılarslan" Sevgili öğrenciler, sizleri hayata uğurlarken biliyorum ki, siz her şeyin en iyisini yapacaksınız ve bir gün hepiniz karşımıza çıkacaksınız. Güzel ülkemizin sizin gibi güzel öğrencilerle yarınlara umutla bakabiliyoruz. Bu süreçte yolunuz açık, bahtınız güzel ve her şey gönlünüzce olsun" dedi. Ardından mezun olan öğrenciler adına konuşan Kamil Karaköse dört yıl boyunca kendilerinden yardımını esirgemeyen okul müdürüne, öğretmenlerine ve çalışan personele ayrıca her zaman yanlarında olan ailelerine arkadaşları adına teşekkür etti. Daha sonra ödül ve kep törenine geçildi. Okulu birincilikle bitiren Kamuran Tavşan, ikincilikle bitiren Kamil Karaköse ve üçüncülükle tamamlayan Ahmet Demirel'e birer çini tabak hediye edildi.
Diplomalarını alan öğrencilerin şiirler ve şarkılar söylemesi veliler adına unutulmaz anlar yaşanmasına neden oldu. Mezuniyet törenine okul müdürlerinin yanı sıra veliler katıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile