Simav Aqua Parkta Yaza Veda

Simav Aqua Parkta Yaza Veda

Kütahya Simav’da sezon boyunca yaklaşık 200 bin dolayında yerli ve yabancı turisti ağırlayan Eynal Kaplıcalarındaki Türkiye’nin ilk ve tek jeotermalli aqua parkı 1 Ekim 2012 tarihi itibariyle yaza veda etti.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan 12 Haziran 2012 ‘de sezonu açan her türlü su sporlarının yapılabildiği aqua parkın havaların soğuması üzerine faaliyetlerini durdurduklarını ve yaza veda ettiğini bildirdi.

Aqua parkın yaklaşık 110 günlük süreçte çoğunluğu ilçe dışından gelen yerli turistlerin oluşturduğu tatilcileri ağırladığını ifade eden Başkan Karahan, “Simav’da havalar soğumaya başladı.

Bu yüzden jeotermalli aqua parkımızdaki faaliyetlerimizi durdurduk” dedi.

110 günlük süreçte Simav’daki su sporlarının yapılabildiği aqua parktan erkeklerin yanı sıra bayanlarında yararlandığını ifade eden Başkan Karahan, “Aqua parkımız sezon sürecinde haftanın dört günü bayanlara, üç günü de erkeklere hizmet verdi. Vatandaşlar kavurucu yaz sıcaklarında jeotermalli parkımızda serinleme olanağı buldu. Her türlü konforlu hizmetin sunulduğu parkımızda çok şükür üzücü bir olayla karşılaşmadık. Deneyimli elemanlarımızın yanı sıra cankurtaranlarla çalıştık. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışımız sayesinde iyi bir sezon geçirdik. Vatandaşlarımız kavurucu yaz sıcaklarında serinlerken belediyemiz de kasasını doldurdu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile