Simav Belediyesi 20 Öğrenciye Staj İmkanı Sunuyor

Simav Belediyesi 20 Öğrenciye Staj İmkanı Sunuyor

Kütahya'nın Simav belediyesi, okulların tatile girmesiyle birlikte yaz döneminde üniversite öğrencilerine staj imkanı sunuyor.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden üniversite öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla yapmaları gereken zorunlu ve beceri eğitim stajlarını belediye bünyesindeki değişik birimlerde yapmalarına olarak sağladıklarını söyledi.
Mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla belediyede stajyerlik dönemlerini tamamlayan 20 dolayındaki kız öğrencilerin ücret almadan çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Kasım Karahan,"İlçe sınırları içerisinde ikamet eden 20 dolayında üniversite öğrencimiz belediyemizin çeşitli departmanlarında aynı ortamı soluyup çalışanların bilgi ve tecrübelerinden faydalanma imkanı buluyor. Gayretli çalışmalarıyla bize önemli destek sağlıyorlar. Gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Görenler onları personelimiz sanıyor. Onlarda personelimiz gibi son derece disiplinli çalışıyorlar. Mesailerine son derece dikkatli davranıyorlar" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile