Simav'da Görkemli Açılış

Simav'da Görkemli Açılış

Kütahyalı girişimci Ali Rıza Özkul ve Selim Köken, Simav'da daha ziyade genç nüfusa yönelik 4 Eylül Mahallesi 4 Eylül Caddesi üzerinde 'RH Kahve Diyarı' isimli yeni bir işyeri açtı

  Kütahyalı girişimci Ali Rıza Özkul ve Selim Köken , Simav ' da daha ziyade genç nüfusa yönelik 4 Eylül Mahallesi 4 Eylül Caddesi üzerinde ' RH Kahve Diyarı ' isimli yeni bir işyeri açtı . Çoğu büyük şehirde bile bulunmayan güzellikteki modern kahvehanenin açılışını 25 bin nüfuslu Simav ' ın Belediye Başkanı Kasım Karahan gerçekleştirdi . Karahan , 2 bin 200 dolayında üniversitelinin öğrenim gördüğü ilçesinde genç nüfusa hitap edebilecek tarzda böylesine güzel bir kahvehane ortamına çoktandır ihtiyaç hissedildiğini söyledi .
Ali Rıza Özkul ve Selim Köken ' i tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı Kasım Karahan , ilçesinde genç nüfusa hitap edebilecek bu tür yeni yatırımlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi . İlçesinde yatırım yapmak isteyen müteşebbislere her türlü kolaylığı gösterdiğini anlatan Belediye Başkanı Kasım Karahan , müteşebbisleri Simav ' a yatırıma davet etti . Daha sonra açılışa katılan davetlilere işyeri sahibince çay ve kahve ikramında bulunuldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile