Simav’da Model Uçak Kursunu Tamamlayan Öğrencilere Sertifika

Simav’da Model Uçak Kursunu Tamamlayan Öğrencilere Sertifika

Kütahya’nın Simav ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK)) tarafından düzenlen "Model Uçak Kursu"nu başarıyla tamamlayan 23 katılımcı öğrenciye sertifikaları verildi.

Çitgöl İlköğretim Okulunda düzenlenen törende konuşan THK Simav Şube Başkanı Mehmet Uzun, "Atatürk tarafından kurulan Türk Hava Kurumu halktan aldığını halka vermektedir. Elde ettiği gelirleri, tamamen havacılık eğitim ve faaliyetlerinde kullanmaktadır. 10 gün süreli açılan bu kursa katılan 23 öğrencimiz ve okul idaresine teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Serdal Şimşek’de THK Simav Şube Başkanı Mehmet Uzun başta olmak üzere Model Uçak Rehber Öğretmeni Suzan Benlisoy, 5/A sınıf öğretmeni Adem Güven ile 5/B sınıf öğretmeni Nurdan Aktaş’a okullarında böyle eğitici ve öğretici faaliyetler yapmalarına vesile oldukları için teşekkür etti.

Şimşek ayrıca,”Model Uçak Kursuna katılan öğrencilerimiz aynı zamanda bursluluk sınavına da girmeye hazırlanıyor. Bu kurs bursluluk sınavına katılacak öğrencilerimize tam anlamıyla moral ve motivasyon aşıladı. Bunun için de okulumuzda böylesine önemli bir etkinliğin düzenlenmesine vesile olanları bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Belgelerini alan öğrenciler THK Simav Şube Başkanı Mehmet Uzun, Model Uçak Rehber Öğretmeni Suzan Benlisoy, Okul Müdürü Serdal Şimşek, sınıf öğretmenleri Adem Güven ve Nurdan Aktaş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile