Simav`da Protokol Bayramlaştı

Simav`da Protokol Bayramlaştı

Kütahya`nın Simav ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıylailçe protokolü ve vatandaşlar Ali Haydar Nakipoğlu Parkı`nda düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Bayramlaşma törenine Simav Kaymakam Vekili İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Saraoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Kemal Akbaş, Simav Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, 21 belde belediye başkanı, daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri sırasıylaİlçe Emniyet Müdürlüğü, Hastane, Cezaevi ve Jandarma Komutanlığı`nı ziyaret etti.

Simav Kaymakam Vekili ve Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, bayramların insanlar arasındaki karşılıklı saygı ve sevginin perçinlendiği, birbirleriyle dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günler olduğunu belirtti. Çorumluoğlu, "Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile