'Simdiden Hayirli Olsun Sampiyonlugunuz' Diyen Künefe Ustasi, Galatasaray Baskani Dursun Özbek'i Gülümsetti

'Simdiden Hayirli Olsun Sampiyonlugunuz' Diyen Künefe Ustasi, Galatasaray Baskani Dursun Özbek'i Gülümsetti

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda ziyaret ettigi Hatay’da, vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Hatay’in yöresel lezzetini tatmak için Uzun Çarsi’da bir künefeciye misafir olan Baskan Özbek’e künefe ustasinin, ‘Simdiden hayirli olsun sampiyonluguz’ demesi ise sari-kirmizili kulübün baskanini gülümsetti.

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni deprem bölgesindeki çocuklarla birlikte geçirmek için Hatay’a geldi. Baskan Özbek, 23 Nisan programi öncesinde tarihi Uzun Çarsi’yi ziyaret etti. Dursun Özbek, ziyaret esnasinda vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Hatay’in yöresel lezzeti olan künefe tatlisini yemek için bir is yerine misafir olan Baskan Özbek, künefe ustasinin, ‘Simdiden hayirli olsun sampiyonlugunuz’ demesi üzerine gülümseyerek tesekkür etti. Çevredeki vatandaslar ve yönetim kurulu da bu tebrik sözlerine alkislarla karsilik verdi.

Baskan Özbek, Galatasaray’in TOKI is birliginde Hatay’a 100 konut insa ettigini ifade ederek, “Depremden hemen sonra bölgedeki kardeslerimize yardim açisindan buradaydik. Asrin felaketinin ilk anindan itibaren bizim Hatay’la olan iliskimiz devam ediyor. TOKI ile yaptigimiz anlasma çerçevesinde Hatay’da 100 tane kalici konutu Galatasaray yaptiriyor. Insallah onlarin tesliminde yine burada olacagiz. Bu gün 23 Nisan, bu bayram Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi bir bayram. Biz de bugün 23 Nisan’da Galatasaray olarak Hatay’daki çocuklarimizla birlikte olacagiz. Bence bölge insaninin en çok ihtiyaci olan manevi baglilik, Galatasaray’da bu manevi bagliligi göstermek üzere onlarla bulusmak için buradayiz. Bölge çocuklarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum. Her zaman da Hatay’in yaninda olacagiz, iliskimiz hiç bitmeyecek. Ben buradan tüm takimlara, spor kulüplerine, Türk insanina çagri yapiyorum; bölgenin ihtiyaci olan hem maddi destek hem de manevi destek. Manevi desteginin daha büyük oldugunu düsünüyorum. Insanlarin moral ve motivasyona ihtiyaci var. Yönetim kurulu arkadaslarimizla onun için buradayiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile