Simsegin Su Ile Bulustugu O An Fotograflanip Ölümsüzlestirildi

Simsegin Su Ile Bulustugu O An Fotograflanip Ölümsüzlestirildi

Bursa’da simseklerin gökyüzündeki dansi saniye saniye kaydedilirken, simsegin Mudanya ilçesinde denizle bulustugu o an fotograflanip ölümsüzlestirildi.

Bursa’da Meteoroloji’nin yagis uyarilarinin ardindan etkisini gösteren yagmurla birlikte çakan simsekler geceyi aydinlatti. O anlar kameralara yansidi. Meteoroloji Genel Müdürlügünün uyarilarinin ardindan Bursa’da yagmur öncesi simsek çakmasi gecenin karanligini aydinlatti. Simseklerin sehir ve ilçelerden bölgelerinden görüntülendigi ve görsel sölen sundugu o anlar ise kameralara saniye saniye yansidi.

Simseklerin denizle bulustugu o an

Mudanya’da saat 23.00 itibariyla deniz üzerinde çakan simsekler geceyi ve denizi aydinlatti. Ardi ardina çakan simseklerin denizin üzerinde suyla bulustugu o anlar fotograflanip ölümsüzlestirildi. Güzel görüntüler akillarda seyrine doyum olmayan manzaralar birakti. Mudanya’da hava sicakligi 24 derece ölçülürken, nem ise yüzde 80 olarak belirlendi. Bursa ve Mudanya’da YKS sinavinin yapildigi Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren yagmur yagisi etkili oluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile