Sinan Ates Cinayetinde Gözalti Sayisi 5'E Yükseldi

Ankara’da ugradigi silahli saldiri sonucu hayatini kaybeden eski Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Baskani ve Hacettepe Üniversitesi Ögretim Üyesi Sinan Ates’in cinayetinde gözalti sayisi 5’e yükseldi.

Eski Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Baskani ve Hacettepe Üniversitesi Ögretim Üyesi Sinan Ates’in öldürülmesiyle ilgili yürütülen sorusturma çerçevesinde gözalti sayisi 5’e yükseldi. Olayin tetikçisinin yakalanmasina yönelik çalismalar ise devam ediyor.

Sinan Ates’in esinden açiklama

Sinan Ates’in esi Ayse Ates de sosyal medyadan bir mesaj yayimlayarak, kendilerine destek veren herkese tesekkür etti. Ates’in açiklamasinda, "Ankara’da düzenlenen hain suikast sonucu sehit düsen esim Sinan Ates’in cenazesi için yakindan uzaktan gelerek acimizi paylasan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adina tesekkür ediyorum. Esimin sehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazi internet sitelerinde yer alan katil arayislarinin, hedef göstermelerin kimseye bir faydasi yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri degildir. Devletimiz, suçlulari tespit edecek ve gereken cezayi verecek büyüklüktedir. Her seyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir. Acimizi bir siyasi malzeme haline getirmek, acimiz üzerinden siyasi hesaplasma yapmak isteyenlerden istirhamimiz, ellerini vicdanlarina koymalari, acimiza saygi duymalaridir. Su anda tek bir gerçek vardir: Sinan Ates, hain bir suikaste kurban gitmis ülkücü sehittir. Onun manevi hatirasina saygi göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadir" ifadeleri yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile