Sinan Bür Ve Ekibinden Baskan Özdemir'e Ziyaret

Sinan Bür Ve Ekibinden Baskan Özdemir'e Ziyaret

Bursaspor Kulüp Baskani Sinan Bür ve ekibi Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’i ziyaret ederek görevinde basarilar diledi.

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, Halk Evi’ndeki baskanlik makaminda Bursaspor Kulüp Baskani Sinan Bür ve yönetimini agirladi. Özdemir’e görevinde basarilar dileyen Sinan Bür, Bursaspor’a yönelik destekleyici bakis açisi ve düsüncelerinden dolayi tesekkür etti. Bursaspor’u kentin tüm dinamikleriyle birlikte ayaga kaldiracaklarini ifade eden Bür, bu konuda yerel yönetimlerin destegine ihtiyaç duyduklarini belirtti.

Sinan Bür ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Özdemir, Bursaspor’un bulundugu noktanin üzüntü verici oldugunu vurguladi.

Baskan Sadi Özdemir, “Bursaspor hepimizin ortak degeri. Bulundugu maddi ve sportif durum çok üzücü. Kent olarak bireyinden yerel yönetimlere, is dünyasina kadar herkes elini tasin altina koymali. Nilüfer Belediyesi geçmiste oldugu gibi bundan sonra da imkanlari dogrultusunda Bursaspor’un yaninda. Bir an önce kentimizin degeri Bursasporumuzu ayaga kaldirmaliyiz” diye konustu.

Sorun ve ihtiyaçlarin da ele alindigi ziyaret sonundan Baskan Sinan Bür, Sadi Özdemir’e adinin yazili oldugu Bursaspor formasi hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile