Sinav Haftasindaki Gençlerin Çorbalari Müftülükten

Sinav Haftasindaki Gençlerin Çorbalari Müftülükten

Manisa Il Müftülügü Gençlik Koordinatörlügü tarafindan Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin Muradiye’deki Prof. Dr. Ilhan Varank Yerleskesi Merkez Kütüphanesi’nde sinav haftasinda olan ögrencilere ’Finallere çalismasi sizden çorbasi bizden’ sloganiyla stant açarak çorba ikraminda bulundu. Çorba ikraminin finaller boyunca 2 hafta sürecegi açiklandi.

Sinav haftasi boyunca devam edecek çorba ikrami etkinliginin ilki bugün gerçeklestirildi.

Etkinlikte gençlere çorba ikrami yapilarak Diyanet Isleri Baskanligi tarafindan hazirlanan ’Geçerken’ dergisi hediye edildi. Çorba ikraminin final haftasi boyunca merkez kütüphane önünde 14.30-15.30 saatleri arasinda gerçeklestirilecegi bildirildi.

Standin açilisina Il Müftü Yardimcisi Mehmet Ceyhan, Il Müftü Yardimcisi Ömer Kayhan, MCBÜ Kütüphane Daire Baskani Hidir Metin, KYK Yurt Müdürü Erkan Akbalik, gençlik koordinatörleri, manevî danismanlar ve ögrenciler katildi.

Manisa Il Müftü Yardimcisi Mehmet Ceyhan, "Bugün itibariyle iki hafta boyunca ögrencilerimizin en yogun sinav çalistigi merkez kütüphane önünde çorba ikramimiz olacaktir. Ülkemizin her yerinden üniversitemize gelen ögrencilerimizin en yogun günlerini yasadiklari sinav döneminde, içlerini isitacak çorba ikramimizla üniversite gençligimizle bir aradayiz. Emegi geçen tüm arkadaslara tesekkür eder üniversiteli gençlerimizi ikramimiza bekleriz. Ilk gün etkinlige çok yogun bir ögrenci katilimi oldu bu bizi çok sevindirdi dedi.

"

Ögrenciler de sinav haftasi boyunca devam edecek çorba ikrami için çok memnun olduklarini anlatarak emegi geçen herkese tesekkür ettiklerini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile