Sincan Belediyespor`dan Beklenen Galibiyet

Sincan Belediyespor`dan Beklenen Galibiyet

Bölgesel Amatör Ligde Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Sincan Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Şirin Kırşehirspor`u 2-1 yenerek evine eli boş gönderdi.

Hafta sonu Sincan Şehir Stadı`nda oynanan Sincan Belediyespor ve Şirin Kırşehir Spor müsabakasının galibi Sincan Belediyespor oldu. Takım, kendi sahasında taraftar desteğini de arkasına alarak sağlı, sollu ataklarla Şirin Kırşehir Spor kalesini adeta ablukaya aldı. Karşılaşma ilerledikçe ataklarını sıklaştıran Sincan Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamadı. 30. dakikaya kadar sahasına hapsolup Sincan Belediyespor`un ataklarını karşılamaya çalışan Şirin Kırşehirspor bu dakikada Murat`ın ayağındanbulduğu golle ilk yarıyı önde tamamladı.

1-0`lık skorla karşılaşmanın ikinci yarısında da ilk yarıda olduğu gibi baskılı oynayan Sincan Belediyespor, tecrübeli Eyüp`ün orta sahada bir virtüöz gibi çalışması, kaptan Engin`in savunmadaki güven veren oyunu ve teknik direktör Naci Yılmaz`ın yaptığı ustaca oyuncu değişikleri ile arzuladığı golü 53. dakikada bir diğer usta ayak Aşkın ile buldu; 1-1 beraberlik golünden hemen sonra risk alarak galibiyet golü için rakip kaleye yüklenen Sincan Belediyespor, 75. dakikada Mustafa Özata`nın mükemmel plasesiile öne geçti; karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki ekibin çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince karşılaşma Sincan Belediyespor`un 2-1 üstünlüğü ile son buldu. Bu galibiyetin ardından Sincan Belediyespor gurupta puanını altıya çıkartırken zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Kulüp Başkanımıza, Teknik ekibimize ve oyuncu kadromuza güveniyoruz. Mütevazi kadro ile birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışarak başarıya ulaşacaklarını ümit ediyorum. Alt yapıya verdiğimiz önem, disiplinli ve planlı çalışmalarımız sayesinde sportif başarılar elde edeceğiz. Belediye olarak tüm spor branşlarında elimizden gelen desteği veriyoruz. Sağ olsun arkadaşlarımızın da disiplinli ve özverili çalışmalarıberaberinde başarıyı getiriyor. Galibiyetten ötürü, takımımızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile