Sincanli Kadinlar Mandala Ile Stres Atiyor

Sincanli Kadinlar Mandala Ile Stres Atiyor

Sincan Hanim Konaklari, bu yaz kadinlari mandala sanati ile bulusturuyor. Hem sosyal hem kültürel faaliyetleriyle Sincanli kadinlarin gözdesi olan Hanim Konaklari’nda kadinlar, birbirinden egitici ve keyifli atölyeler ile vakit geçiriyor.

Her hafta çesitli atölyeler ve etkinliklerle sanattan spora, egitimden kültüre her alanda kadinlar için hizmet veren Sincan Hanim Konaklari yaz aylarinda da yogun bir programla faaliyetlerine devam ediyor.

sanatin iyilestirici gücü ile hem hayal dünyasini canlandiran hem de renk ve desenlerle stresten uzaklastiran mandala atölyesi Sincanli kadinlardan büyük ragbet görüyor.

Hem rahatlatiyor hem konsantrasyonu artiriyor

Daire veya merkez anlamina gelen mandala çalismasinda kadinlar, çizdikleri motifleri diledikleri renklere boyayarak birçok sanat eserini ortaya çikartabiliyor. Atölyeye katilan kadinlar mandalanin rahatlatici etkisi kadar konsatrasyonu ve odaklanmayi güçlendiren faydasini gördüklerini de ifade ediyor.

Açildigi günden itibaren kadinlarin yogun ilgiyle takip ettigi faaliyetler, Selçuklu Hanimlar Konagi, Yenikent Ilksan TOKI Hanimlar Konagi, Evliya Çelebi Hanimlar Konagi, Zübeyde Hanim Hanimlar Konagi ve Temelli Hanimlar Konagi olmak üzere 5 noktada devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile