Sındırgı'da okuma yazma öğrenen 19 kişiye sertifika verildi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesiyle ona bağlı Yüreğil beldesi ve Işıklar köyünde, "Ana Kız Okuldayız" projesi kapsamında açılan kurslarda okuma yazma öğre

Balıkesir'in Sındırgı ilçesiyle ona bağlı Yüreğil beldesi ve Işıklar köyünde, "Ana Kız Okuldayız" projesi kapsamında açılan kurslarda okuma yazma öğrenen 19 kursiyere sertifika verildi.

Sındırgı Yağcıbedir İlköğretim Okulu'nda öğretmen Berrin Damgacı Acet tarafından verilen okuma yazma kursunda başarılı olan Hatice Tutuş, Fatma Aydın, Fatma Çevik, Meliha Çankaya, Songül Yavuz, Fatma Şen, Yıldız Muslu, Fatma Aydemir ve Fatma Yordam, Kaymakam Avni Oral'ın elinden belgelerini aldı. Yüreğil'den Hatice Elci, Hatice Geroğlu, Hatice Bozdemir, Mehmet Can ve Ümmü Ozal'ın sertifikalarını, öğretmenleri Feramüs Erdoğan ve Ramazan Demir takdim etti. Işıklar'daki kursa katılan Sevda Işıklı, Halime Cıvgın, Ayşe Kandemir, Seyran Başayan ve Semiha İnce'nin sertifikaları ise Çeşitli hediyelerin de verildiği sertifika törenine Sındırgı Kaymakamı Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak, Halk Eğitim Müdürü Ali Ersan Çakıcı, Müdür Yardımcısı Hüseyin Aktaç, okul müdürleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile