Sinem Çiçek'in Sir Ölümüyle Ilgili Aranan Araç Sürücüsü Yakalandi

Sinem Çiçek'in Sir Ölümüyle Ilgili Aranan Araç Sürücüsü Yakalandi

Izmir’de yol üzerinde baygin bulunduktan sonra hayatini kaybeden 18 yasindaki Aslihan Sinem Çiçek’in süpheli ölümüyle ilgili aranan ve genç kizin son görüntüsünde bindigi aracin sürücüsü yakalandi. Çiçek’in ölümüyle bir ilgisinin olmadigini söyleyen süphelinin sevk edildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakildigi ögrenildi.

Izmir’de yasayan 18 yasindaki Aslihan Sinem Çiçek, 26 Temmuz’da is görüsmesi için Bornova’daki bir restorana gitti. Aksam eve dönmeyince endiselenen ailesi, kayip basvurusunda bulundu. Çok geçmeden kizlarinin yol üzerinde baygin sekilde bulunup hastaneye sevk edildigini ögrenen aile, hemen hastaneye gitti. Sinem tüm müdahalelere ragmen olayin ertesi günü hayatini kaybederken, kaninda yüksek miktarda uyusturucu oldugu tespit edildi. Öte yandan Sinem polisler tarafindan bulundugunda yakininda da üzeri kanli, yüzünde darp izleri olan motosikletli bir kisi tespit edildi. Üzerinde Sinem’in cep telefonu bulunan ve gözaltina alinan Burak K. "gasp" suçundan tutuklandi.

Beyaz aracin sürücüsü yakalandi

Öte yandan Aslihan Sinem Çiçek’in son olarak beyaz hafif ticari araca bindigi ortaya çikarken, Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, görüntüdeki aracin geçtigi noktalardaki kamera kayitlarini inceledi. Görüntülerin ardindan aracin plakasi tespit edilerek süpheli C.A.’nin ulasildi. Adrese düzenlenen operasyonda C.A., polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Adli kontrol sartiyla serbest

Emniyetteki islemleri tamamlanan C.A., adliyeye sevk edildi. Süphelinin savciliktaki ilk ifadesinde, Aslihan Sinem Çiçek’in ölümü ile ilgisinin olmadigini, beyaz araci ile Çiçek’i aldigini, daha sonra kendi evine geçtiklerini, burada bir süre zaman geçirdikten sonra genç kizin evden tek basina ayrildigini söyledigi ögrenildi. Nöbetçi hakimlige çikartilan C.A., adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Olay ile ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile