Sinop'ta 'Fotograf Ve Resim' Sergisi

Sinop'ta 'Fotograf Ve Resim' Sergisi

Sinop Il Emniyet Müdürlügü tarafindan Cumhuriyet’in 100. yili etkinlikleri çerçevesinde “Fotograf ve Resim” konulu sergi açildi.

Sinop Il Emniyet Müdürlügü tarafindan Cumhuriyet’in 100. yili etkinlikleri kapsaminda Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde “Fotograf ve Resim” konulu sergi düzenlendi.

Serginin açilisina Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Cumhuriyet Bassavcisi Mesut Pektas, Sinop Belediye Baskan Vekili Hüseyin Minoglu, Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Ferhat Kuran, Il Emniyet Müdürü Tarikhan Çetiner, kurum müdürleri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Serginin açilisinda konusan Il Emniyet Müdürü Tarikhan Çetiner, katilimlarindan dolayi davetlilere tesekkür etti. Çetiner, “Sergimizde okullarda ögrencilerimiz yapmis oldugu resimlerle birlikte birim faaliyetlerimizin yer aldigi fotograflar bulunuyor. Sergimizi ziyaret edenlere kurulan stantlarimizda bilgiler veriliyor ve araç gereçlerimizin tanitimi yapiliyor” dedi.

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan da konusmasinda, “Gelecegimizin teminati çocuklarimizin burada oldugu sanatla, kültürle, resimle, fotografla bütünlestirmek, onlara güzel sanatlari kazandirmak gelecekle ilgili temel bir hizmetimiz olacaktir. Mustafa Kemal Atatürk’ün dedigi gibi ’Sanatsiz kalan bir milletin hayat damarlarindan biri kopmus gibidir’ gerçegiyle hareket ederek çocuklarimizi sporla, sanatla ve kültürel etkinliklerle bulusturuyoruz, bulusturmaya da devam edecegiz. Bu serginin açilmasinda emegi geçenlere tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kurdele kesiminin ardindan davetliler sergiyi gezdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile