Sinop'ta Üniversite'nin Gelecek Vizyonu Ele Alindi

Sinop'ta Üniversite'nin Gelecek Vizyonu Ele Alindi

Sinop Üniversitesi bu yil ikincisi yapilan Il Danisma Kurulu Toplantisi ile gelecek vizyonu ve ileriye dönük hedeflerini gözden geçirdi.

Toplantida; is dünyasi, kamu kurumlari, sivil toplum örgütleri ve diger dis paydaslarla iliskilerinin gelistirmesi ile egitim ögretim, arastirma gelistirme ve sosyal kültürel faaliyetlerin planlanmasi amaçlari ortaya kondu.

Fikir ve önerilerinin kendileri için degerli oldugunu belirten Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgin, “Gerçeklestirdigimiz toplantida, Sinop ilimizin ve üniversitemizin gelisimi noktasinda ortak yürütebilecegimiz çalismalari degerlendirecegiz. Ayrica üniversitemizin sehrimize sundugu ve sunabilecegi katkilari masaya yatiracagiz. Diger taraftan egitim-ögretim hizmetlerimizi çok daha kaliteli bir noktaya tasimak için, yakin gelecekte hayata geçirecegimiz fiziki hedeflerimizi de sizlerle paylasma imkâni bulacagiz, bu noktadaki katki ve önerilerinizi dinleyecegiz” dedi.

Sinop Üniversitesi Ögrenci Yasam Merkezi’nde düzenlenen toplantiya; Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Kamil Demirci, Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanli, Prof. Dr. Hülya Turan, Genel Sekreter Vekili Ali Altungeyik, ilçe belediye baskanlari, kurum müdürleri, is adamlari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, basin mensuplari ve davetliler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile