Sinop'taki Meslek Odaları Genel Kurullarını Tamamladı

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop'taki meslek odalarının mart ayı sonu itibariyle genel kurul toplantılarını ve organ seçimlerinin tümünü tamamladıklarını söyledi

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop'taki meslek odalarının mart ayı sonu itibariyle genel kurul toplantılarını ve organ seçimlerinin tümünü tamamladıklarını söyledi.
Birlik Başkanı Mehmet Yüksel yaptığı açıklamada, seçimlerini tamamlayan tüm odaların yeni oluşan yönetimlerine başarılar diledi. Mehmet Yüksel, "5362 sayılı Esnaf Ve Sanatkarları Meslek Kuruluşları Kanunu gereğince birliğe bağlı 16 meslek odasında mart ayı sonu itibariyle genel kurul ve organ seçimleri tamamlandı. Yeni seçilen oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçimler akabinde görevlerine başladı. Sinop merkez Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimleri de önümüzdeki mayıs ayında yapılacak" dedi.
Birlik seçimlerinde tekrar başkanlığa aday olduğunu da açıklayan Mehmet Yüksel, "Biz bugüne kadar elimizde olan imkanlarla en iyi hizmeti esnaf ve sanatkarımıza vermeye çalıştık. Tecrübe, bilgi ve birikimimle, ilk günkü heyecanımla, birlik başkanlığına tekrar adayım" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile