Sinop TSO Seçiminde Salim Akbas Güven Tazeledi

Sinop TSO Seçiminde Salim Akbas Güven Tazeledi

Sinop Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) meclis üyesi seçimlerinde mevcut baskan Salim Akbas 27 meclis üyesinden 19’unu kazanarak güven tazeledi.



Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapilan seçimde, odaya kayitli ve oy kullanma hakkina sahip 1041 seçmen oy kullandi. 12 meslek grubu için oy kullanilan seçimlerde 9 meslek gurubunun oylarini alan mevcut baskan Salim Akbas, yeniden güven tazeledi. Sinop Ticaret ve Sanayi Odasi seçiminde odaya kayitli bin 500 üye içinden oy kullanma hakkina sahip olan bin 41 seçmenden 777’si sandiga katildi.

Sedat Seven, Baris Mert ve Salim Akbas’in yaristigi seçimde 12 meslek komitesiyle 27 meclis üyesi belirlendi. Meclis üyelerinin 19’unu alan Salim Akbas, 4 yil önceki seçimden daha yüksek meclis üyesi sayisina ulastiklarini belirtti.



“Seçimi burada birakiyoruz, sonrasi hizmet isi”

Seçim sonrasi konusan Baskan Akbas, “12 meslek komitesinden 27 meclis üyesinin 19’unu bizler aldik. Bu aldigimiz meclis üyelerinin büyük çogunluguyla zaten daha önce çalismistik, önceki dönemde de hatirlayacaginiz gibi 15’e 12 idi. Bu sefer de 19’a 8 gibi meclis aritmetigiyle görev yapacagiz ama biz meclise girdikten sonra seçimi burada birakiyoruz, sonrasinda hizmet isi. Inaniyorum yine 27 arkadasimiz kendi plan projelerini bizlerle paylasacak, bizler de uygulanabilir olan projeleri kamuoyu ile paylasip yerine getirmeye çalisacagiz” diye konustu.

Akbas, kendilerini destekleyen ve oy kullanan tüm üyelere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile