Sinop'un Yatirim Talepleri Ankara'ya Iletildi

Sinop'un Yatirim Talepleri Ankara'ya Iletildi

Ankara’ya giderek bakanlar nezdinde görüsmeler yapan Sinop heyeti, sehrin yatirim taleplerini iletti.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazim Mavis, Sinop Valisi Erol Karaömeroglu ve AK Parti Sinop Il Baskani Ugur Giresun’dan olusan heyet Ankara’da temaslarda bulundu. Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum ve Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu ile ayri ayri görüsmeler gerçeklestirildi.

Ilk görüsme Milli Egitim Bakani Mahmut Özer ile yapildi. Görüsmede egitime dair degerlendirme ve istisarelerde bulunuldugu, Sinop merkez ve ilçelerinde yapimi devam eden ve yeni planlanacak olan yatirimlarla ilgili konularinin görüsüldügü belirtildi.

Milletvekili Nazim Mavis, Sinop heyetinin ikinci ziyaretini Içisleri Bakani Süleyman Soylu ile gerçeklestirdiklerini, Sinop ile ilgili talep ve projelerin degerlendirildigini söyledi.



Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum ile yapilan görüsmede ise Sinop Meydan Projesi ve ilçelerdeki çalismalar degerlendirildi. Ilde gerçeklestirilen yatirim faaliyetlerine desteklerinden dolayi Bakan’a, heyetin tesekkürlerini dile getirdigi ifade edildi.

Sinop heyeti son olarak Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nu ziyaret etti. Burada da, Sinop ve ilçelerinde gençlik ve spora dair yatirim ve faaliyetlerin degerlendirildigi açiklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile