Sinoplu Sanatçi Cemil Kaya'nin 'Çangal Dagi' Klibi Sinop'ta Çekiliyor

Sinoplu Sanatçi Cemil Kaya'nin 'Çangal Dagi' Klibi Sinop'ta Çekiliyor

Sinoplu sanatçi Cemil Kaya, yazdigi sarkiya çocuklugunun ve gençliginin geçtigi Ayancik ilçesinin en büyük daglarindan, ormanlarindan biri olan Çangal Dagi ve bir zamanlar Türkiye’nin en büyük kereste fabrikasinin oldugu mekanlarda klip çekerek yer vermeyip planliyor.

Sinoplu sanatçi Cemil Kaya, çocuklugunun ve gençliginin geçtigi yerleri yazdigi “Çangal Dagi” isimli sarkisina klip çekerek yer vermeyi planliyor. Kaya, bu sayede yerli ve yabanci turistlerinde dikkatini çekerek Sinop’a katmak deger saglamayi hedefliyor.

Kaya, "Yillardir müzik camiasinin ve medyanin içindeyiz. Cemil Kaya Show olarak 19. yila baslayacagiz. Ilk startimizi bu sene Sinop’tan vermek istedik. Bir çok bestelerim var ama Sinop için özel yazdigim ’Çangal Dagi’ diye bir eserim var. Bu eserimize klip çekmek için Sinop’a geldik. Çangal benim çocuklugumun geçtigi yer. Sinop benim için bir sevda, Sinop benim için bir ask, Sinop benim için bir yasam felsefesi. Allah bizleri buralardan gidip Istanbul’da ve birçok ülkede gezmeyi nasip etti. Benim vatanim, memleketim, topragim, çocuklugumun geçtigi yer Sinop, Ayancik. Bu bölgeye hizmet etmek gerçekten gurur veriyor. Yeniden böyle bir proje içerisindeyiz. Sinop’umuzun sirin ilçesi Ayancik’in tanitimini yapiyoruz. Akgöl, Çangal, Ayancik eski kereste fabrikasi, Inalti Magarasi gibi güzel yerlere klipte de yer vererek yerli ve yabanci turistlere de göstererek Sinop’a katma deger saglayalim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile