Sirbistan'dan Alanya'ya Haftada En Az 3 Direkt Uçus Gerçeklesecek

Sirbistan'dan Alanya'ya Haftada En Az 3 Direkt Uçus Gerçeklesecek

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Sirbistan’in devlet havayolu firmasi AirSerbia’nin 19 Haziran itibariyle Belgrad ve Nis kentlerinden Alanya’ya haftada en az 3 direkt uçus gerçekleseceginin müjdesini verdi.

Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanitma Vakfi’nin (ALTAV) yürüttügü ortak çalismalar neticesinde Sirbistan’dan direkt uçuslarin baslayacagini söyledi.

19 Haziran itibariyle Sirbistan’in devlet havayolu AirSerbia’nin haftanin en az 3 günü Belgrad ve Nis’ten Gazipasa-Alanya Havalimani’na sefer düzenleyecegini söyleyen Baskan Yücel, Alanya’nin direkt uçuslarla Sirbistan’a baglanacagini söyledi.

Uçuslarin Ekim ayi sonuna kadar sürecegini belirten Baskan Yücel, “Ekim ayi sonuna kadar sürecek seferler, Boeing 737-700 tipi uçaklarla gerçeklesecek. Bu güzel gelismenin kentimize ve turizm sektörüne hayirli olmasini diliyorum. Disisleri Bakanimiz Sayin Mevlüt Çavusoglu’nun himayelerinde Sirbistan Büyükelçimiz Hami Aksoy’un is birliginde Novi Sad sehri ile irtibatlarimizi arttirmak ve kardes sehir iliskilerimizi baslatmak için temaslarimiz sürüyor. Sayin Bakanimiza ve Sayin Büyükelçimize destekleri için Alanya’miz adina sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile